Transparent bryllups paraply til brylluppet

Til bryllups fotoet brug en transparent bryllups paraply

Bryllupperne komme er tit lig med adskillige regnvåde, blæsende dage, hvor en paraply vil være den smarteste løsning i forhold til at komme tørskoet fra sted til sted – og hvorfor så ikke gøre det med en smart og stilet én af slagsen? Den Transparent bryllups paraply er både stilet og praktisk med sin transparente top samt røde detaljer langs kanten og på håndtaget, og den kan blive din for blot 179 kr. pr. styk. Paraplyen måler 105 cm i diameter i opslået tilstand, og den måler 87 cm i længden, når den er slået sammen. Dens størrelse gør den derfor også praktisk at have med sig rundt, når man skal på farten, og således har man altid en foranstaltning mod pludselige regnbyger ved hånden, der samtidig er fin og stilet der er smuk også på dine bryllups billeder.

Køb en transparent bryllups paraply med fri fragt

Ønsker du at købe en transparent bryllups paraply hos Paraplybutik.dk, kan du være opmærksom på at få den leveret med fri fragt via GLS, når du køber for mere end 150 kroner. Stykprisen er som nævnt nemlig blot 179 kroner for én paraply. Det er altså en god mulighed for at få en flot og praktisk paraply til en god pris, og en paraply som man garanteret vil få brug for igen og igen, som året skrider fremad og byder på mere og mere nedbør, som man gerne vil skærme sig imod, når man er på farten. Den transparente top og de fine røde detaljer udgør et stilet og klassisk valg, som vil udgøre den perfekte komplementerende accessory til ens efterårs-udendørstøj og stil i det hele taget.

Transparent bryllups paraply

Bryllups paraply skal være smuk og specielt flot på billeder

Tilden på året hvor de fleste bryllupper bliver afholdt er også lig med meget og stærkt blæsevejr, og der er ikke noget værre, end når ens paraply bliver blæst komplet ud af facon af et kraftigt sus. En transparent bryllups paraply har derfor også en praktisk vindsikkerhed, der gør den langt mere robust i situationer med megen blæst. Det røde håndtag er af plastik fæstnet på en metalstang, og dertil er det 8 robuste stivere, der holder den transparente polyester-top på plads – også i blæsevejr og kraftig nedbør. Derudover kommer også paraplyens nemme automatiske slå-op-funktion én til gode, fordi den således er ekstra nem og hurtig at få op, når regnen pludselig falder. Paraplyen fås også i andre farvevarianter find dem her.

transparent bryllups paraply transparent bryllups paraply transparent bryllups paraply

Tag på date med transparent & hvid paraply
Hvad kan næsten være mere romantisk end at gå rundt i regnen med en man holder af? Især er det romantisk hvis man kan gå i tørvejr, hvilket man for eksempel kan gøre hvis man gør brug af en transparent & hvid paraply. At gå rundt med en paraply når man er på date har ikke kun den fordel, at man holder sig tør. Det gør også, at man har en undskyldning for at komme helt tæt på hinanden, hvilket normale konventioner om fysisk tæthed ellers kan spænde ben for. Selvom denne transparent bryllups paraply i transparent & hvid paraply farve er stor nok til at have to under sig så er man dog alligevel nødt til at være meget tæt på hinanden og måske får man endda brug for at holde i hånd mens man sammen holder om skaftet på paraplyen.

Genkend hinanden med transparent & hvid paraply
Hvis man skal på date med en person, som man aldrig har mødt i virkeligheden og som man kun kender fra nettet vil det ofte være svært at genkende hinanden. Det kan derfor være nødvendigt, at man aftaler en ting, som kan gøre, at det bliver nemmere at genkende hinanden. Et eksempel herpå kunne være en paraply i transparent & hvid farve. Man kan blot aftale, at den ene part gør brug af denne paraply og sørger for at komme i god tid. Så kan den anden hurtigt og nemt kende den anden og man undgår akavede møder med andre man ikke kender.

Den eneste ulempe ved denne taktik er, at en transparent & hvid paraply ikke er så oplagt at bruge på en dag, hvor solen skinner og hvor vejret er godt. Derfor virker dette trick bedre til dates, som man aftaler ret spontant. Ved man for eksempel, at det vil komme til at regne hele dagen er det oplagt at gøre brug af dette trick og det vil endda også være en god ting, at man kan vise, at man er lidt spontan. Således kan man senere hen snakke om, at det var den transparent & hvid paraply, som var med til at føre jer sammen.